Boka din egen Personal Shopper

Ge dig själv och din garderob en stilsäker uppdatering. Med våra proffsiga personal shoppers får du personlig rådgivning och guidning. De hjälper dig att hitta din stil som passar din kropp och form. De lär dig att hitta dina färger och plaggen som får dig se ditt bästa ut varje dag. Vare sig du behöver en helt ny garderob eller bara hitta den perfekta klänningen till festen så hjälper vi dig. Mötet är kostnadsfritt för dig som medlem och du behöver inte köpa något.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Personal Shopper

Ge dig själv en stilsäker uppdatering och ge garderoben en nystart. Vi hjälper dig att hitta dina garderobshjältar och ger dig tips på hur du matchar och stylar.
Vi vet hur svårt det kan vara att hitta byxor som sitter bra och känns rätt. Våra proffsiga personal shoppers guidar dig bland byxdjunglen och hjälper dig att hitta byxmodellen som passar dig.
Många kvinnor idag bär fel bh-storlek eller har problem att hitta rätt bh-modell. Våra utbildade personal shoppers hjälper dig att hitta din storlek och välja ut rätt bh-modeller för dig och dina behov.
Ge dig själv en stilsäker uppdatering och ge garderoben en nystart. Vi hjälper dig att hitta dina garderobshjältar och ger dig tips på hur du matchar och stylar.

KappAhl Kristinehamn

Välkommen till KappAhl.

Hos oss hittar du mode, som både känns bra och ser bra ut.
Vi erbjuder kläder till dam, barn och herr - med god kvalitet och passform.
På KappAhl hittar du moderiktiga och prisvärda kläder för alla tillfällen
– såväl vardag som fest.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Spelmansgatan 20
681 31 Kristinehamn
Broängen-Södermalm
Öppna i Google Maps 🗗